Wat is Bondex?

Bondex is ons zusterbedrijf en een toonaangevende speler in de digitale financiële wereld. Bondex specialiseert zich in het aanbieden van innovatieve oplossingen voor bedrijven om kapitaal op te halen via digitale platformen. Als moderne softwareleverancier stelt Bondex bedrijven in staat om hun aandeelhouders digitaal te onboarden en (groei)kapitaal op te halen.

De Samenwerking tussen Digital Notary en Bondex

Bij Digital Notary begrijpen we het belang van een vloeiend en geïntegreerd proces voor bedrijfsbeheer en financiering. Daarom bieden we onze klanten een naadloze overstap naar Bondex voor het publiekelijk ophalen van kapitaal. Dit betekent dat u, na het succesvol opzetten en beheren van uw bedrijf met Digital Notary, eenvoudig kunt overschakelen naar Bondex voor uw financieringsbehoeften.

Upsell Mogelijkheid

Voor Digital Notary klanten bieden we een exclusieve mogelijkheid om gemakkelijk een portaal bij Bondex af te nemen. Dit portaal biedt een uitgebreid platform waarop u publiekelijk kapitaal kunt ophalen om uw bedrijfsgroei te versnellen. De kosten voor deze dienst zijn op aanvraag beschikbaar, waarbij we een op maat gemaakte oplossing bieden die past bij de specifieke behoeften van uw onderneming.

Meer Informatie

Voor meer informatie over Bondex en hoe wij samenwerken om uw onderneming te ondersteunen, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het proces van bedrijfsfinanciering met Bondex.

Contact

Ben jij ook op zoek naar de juiste softwareoplossing voor jouw onderneming? We spreken je graag.

Tom de Koster

Of stuur mij een bericht & ik kom z.s.m. bij je terug.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.